Mecanica auto

Reglare computerizata a directiei
Avand la dispozitie un aparat de reglare computerizata a directiei, ultima generatie de aparate cu citire in spatiu tridimensional, cu o baza de data completa pe care o actualizam permanent, suntem pregatiti permanent sa efectuam aceste reglaje la cel mai mic pret posibil.
Personalul nostru calificat stie cat de important este reglajul directiei si de aceea aceasta operatiune se efectueaza cu maxima seriozitate.

Reparatii electrice
Datorita sistemelor sofisticate de diagnoza pe care le avem la dispozitie putem efectua reparatii incepand de la repararea electromotoarelor si alternatoarelor si pana la reparatii de calculatoare auto.
Efectuam GRATUIT verificarea instalatiei electice pentru autoturisme la care montam acumulator auto cu cel mai performant sistem.

Revizii tehnice
Orice producator auto recomanda revizii tehnice la un anumit numar de kilometri sau dupa un anumit timp. Depasirea numarului de kilometri sau a numarului de zile duc automat la obligativitatea efectuarii reviziei tehnice. Pentru a efectua acesta revizie cat mai rapid si mai usor exista JEEP COMSERVICE S.R.L.
Avand personal specializat pe diferite marci auto suntem pregatiti tot timpul sa-ti acordam sprijinul de care ai nevoie.
Doar la JEEP COMSERVICE S.R.L. gasesti cea mai mare gama de uleiuri si filtre auto, toate pe stoc si la cel mai mic pret.
Avand grija de clientii nostri ,la fiecare revizie personalul specializat din service verifica GRATUIT starea placutelor de frana, grosimea discurilor de frana, posibilele jocuri la directie si presiunea in roti (inclusiv in roata de rezerva).
Tot aici beneficiezi GRATUIT de sfaturi tehnice privind exploatarea si intretinerea autoturismului si de resetarea GRATUITA a contorului de bord.

Echilibrare roti
Pentru orice autoturism cu jante de pana la 20" oferim jantare/dejantare precum si echilibrare electronica.

Diagnoza computerizata
Dorind sa fim cel mai bun service multibrand am considerat ca pentru reparatii complete este nevoie de posibilitati complete de scanare a autoturismelor. De aceea pe acest segment, dotarea noastra este cea mai buna posibila.
La JEEP COMSERVICE S.R.L. iti putem oferi trei modalitati de scanare utilizand sofware original licentiat si in permanenta upgratat.

Service instalatii climatizare
Avand in vedere ca majoritatea autoturismelor mai noi sunt dotate cu instalatie de climatizare la care din doi in doi ani trebuie regenerat freonul si schimbat uleiul JEEP COMSERVICE S.R.L. are in dotare la serviceul propriu doua aparate de clima pentru a putea face fata solicitarilor din ce in ce mai mari pe acest segment.
Impreuna cu instalatia de curatare interioara a circuitului de climatizare, solutiile de curatat tubulatura de aer si sistemele de diagnosticare a pierderilor de freon suntem cel mai bine dotat service.
Suna
Locatie